Javni nastup

BAUK JAVNOG NASTUPA I PREVAZILAŽENJE TREME

Mnogi ljudi veruju da bi radije umrli nego stali pred publiku i nešto rekli!
Smatra se da je strah od javnog nastupa po intenzitetu zaista jedan od najjačih i da trema koju većina nas oseća kada je u situaciji da neku poruku pred grupom saopšti – nešto neopisivo neprijatno i stresno!
Kako to prevazići, na koji način se suočiti sa tremom, da li je moguće treningom stići do toga da u javnom nastupu počneš da uživaš? Da li je komplikovanije govoriti pred masom ili gledajući u kameru? Kako se fokusirati na ono o čemu govoriš, kako pomerati svoje granice?

Višedecenijskim iskustvom u televizijskom novinarstvu, moderatorskim i prezenterskim angažmanom, edukacijom na polju ličnog razvoja, kao psihoterapeutkinja kliring metode sa bazičnim poznavanjem transakcione analize – stekla sam kompetencije da deo svog znanja i iskustva na polju komunikacijskih veština – podelim sa drugima.

Individualni treninzi i grupne radionice namenjeni su svima koji koji žele da svoju veštinu javnog nastupa, izlaganja, debatovanja i predstavljanja – učine svojom komparativnom prednošću!
Primenljivo u svakodnevnom životu, od poslovnih sastanaka, pri intervjuima za zaposlenje, izlaganju na seminarima i kongresima, političkim nastupima i svim sličnim situacijama, kada se od vas očekuje da date izjavu za javnost, pred kamerom ili grupom ljudi.
Prevaziđimo zajedno limite, ne bacanjem u vatru, već osmišljenim treningom!