O blogu

Goran Kalanj foto
foto Goran Kalanj

Tanjin kod nastao je iz potrebe da sve ono što zapravo jesam, čime se bavim, za šta se zalažem – objedinim i predstavim na jednom mestu, ohrabrim, zainteresujem i eventualno time pomognem nekome. Da u okviru usluga koje nudim: radionice komunikacionih veština  i individualne sesije, definišemo problem, osvetlimo ga, suočimo se sa njim. Vi i ja. Zajedno. Na istoj strani. Sa istim ciljem – da problem ostavimo iza nas, u prošlosti, a sadašnji trenutak posvetimo lepšoj budućnosti. Da krenemo dalje. Mirniji i snažniji.

Hajde da zajedno pomeramo granice i radujemo se životu!

Tanjin kod. Razgovarajmo. Razmenimo mišljenja o problemima koji nas se tiču. Koji nas bole. Koje smo držali samo za sebe. Zbog kojih nam je teško. Koje želimo da rešimo.

Foto Goran Kalanj
Foto Goran Kalanj

Tanjin kod obraća se muškarcima i ženama, mamama i tatama, ćerkama i sinovima, zetovima, snahama, muževima i suprugama, ljubavnicima i ljubavnicama, onima koji su usamljeni, onima samima sobom zadovoljnim i dovoljnim, savršenima, kao i nesigurnima. Svima koji imaju hrabrosti da menjajući sebe menjaju svet.

Tanjin kod ZA ono najbolje u nama, ZA ovaj svet koji može biti bolje mesto za život, ZA vrednosti i postulate koji nas ka tome vode, ZA radost, lepotu, plemenitost i sklad.